Your legal partner in securing your commercial interests

Contracteren | Procederen | Insolventie | Internationale Desks

Vrijblijvend advies

ic_white-arrow

Vrijblijvend advies

ic_white-arrowArrow orange

Waarom Bierens

Uw organisatie staat op nummer 1

De juridische one-stop shop voor bedrijven

Welkom bij Bierens Law: uw juridische partner voor het behartigen van uw zakelijke belangen. Wij staan klaar om u te helpen met alles rondom zakelijke contracten, conflicten, procederen en faillissementen. In Nederland en ook daarbuiten. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerkoplossingen voor elke organisatie

Om de beste resultaten voor u te behalen, gaan wij graag een stap verder dan andere kantoren. Zo komen wij graag bij u langs om u, uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen  beter te leren kennen. Op deze manier krijgen wij een volledig beeld van uw organisatie. Dit nemen we dan mee bij de behandeling van uw zaak, zodat u verzekerd bent van de beste juridische oplossingen die ook helemaal in lijn zijn met uw bedrijfsvoering.

Verlengstuk van dga's, finance managers en bedrijfsjuristen

Sommige advocaten geven u het gevoel dat u voor hen werkt in plaats van andersom. Bij Bierens Law zult u dat gevoel nooit krijgen. Wij zijn het verlengstuk van u als dga, financieel manager of bedrijfsjurist. Bij ons krijgt u geen advocaat die allemaal beren op de weg ziet, maar een juridische gids die u zo snel mogelijk naar uw bestemming leidt.

Van complexe geschillen naar praktische oplossingen

Elke zaak is anders, maar voor ons blijft het doel hetzelfde: complexe juridische geschillen omvormen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Wij weten als geen ander dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Dus of het nu gaat om relatiegerichte mediation of hard procederen, onze advocaten doen het allemaal.

Duidelijke taal en directe communicatie

Wij communiceren graag in begrijpelijke taal. Wij weten dat sommige juridische termen, zoals 'appellant', 'eerste aanleg' of 'executoriale titel', moeilijk te volgen kunnen zijn. Zulk taalgebruik vermijden wij dan ook zoveel mogelijk. Helaas onvermijdelijke juridische begrippen leggen wij graag uit. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij samen de juiste keuzes maken.

Reviews

Beoordelingen van
onze klanten

Sinds 2005 werk ik al samen met Bierens Incasso Advocaten. In deze tijd heb ik Bierens leren kennen als zeer effectieve en professionele partner die niet alleen een sterk incasso proces kent, maar ook sterk is in adviezen.

Manuel Maas

Eneco

De overdracht van onze zaak was eenvoudig dankzij de website van Bierens, en hun reactie was snel. We hebben ons geld binnen 5 dagen ontvangen! Wij zijn absoluut tevreden met het resultaat.

Adriana de Kok de Mik

CONSTRUCTIF

Ze zijn professioneel, doortastend en verkopen geen onzin.

Djamila Santi

HLB VAN DAAL & PARTNERS

Kwaliteit en veiligheid staan bij KLM hoog in het vaandel. Niet alleen wat betreft onze eigen prestaties, maar ook voor wat wij van onze partners verwachten. Daarom is Bierens Incasso Advocaten een partner van KLM. Zij zijn de specialist op het terrein van business to business incasso. Hun aanpak staat voor kwaliteit, daadkracht en resultaat. En daar voelt KLM zich uitstekend bij!

Ben Blad

KLM

Al meer dan twee jaar werken wij samen met Bierens Incasso Advocaten voor de incasso- en adviesprocedures voor grote of buitenlandse vorderingen.

Peter Bak

db schenker

Ons bedrijf is werkzaam in de sector van vrachtwagens, trailers en bestelwagens. Bierens is erin geslaagd om onze openstaande factuur volledig te incasseren. Ze handelen snel en zetten de debiteur vanaf het begin onder maximale druk.

Johan van de Berg

Carrosseriebedrijf

Bierens beperkt zich namelijk niet tot het succesvol incasseren van geldvorderingen op basis van No Win No Fee, maar Bierens is ook een waardevolle sparringpartner op het gebied van creditmanagement.

Frank Burgers

Burgers equipment

Met hun efficiënte samenwerking, competente advisering en vakkennis van onze branche laat Bierens ons in iedere rechtskwestie steeds weer zien dat er in juridische zaken zeer goed voor ons gezorgd wordt.

Salvatore Arcadipane

Meisinger

Daarna duurde het slechts 2 weken om de openstaande factuur die we hadden te ontvangen.

Thomas Albäck

Åhus Turf

Hun aanpak was zeer professioneel en ze boden een geweldige service. Onze dossierbeheerder zat bovenop alles en gaf ons alle informatie die we nodig hadden.

Darya Horka

Exapro

Met het gemak van een online dossier en persoonlijk contact is Bierens voor ons de perfecte partner voor incasso's.

Paul van Boxmeer

Feel FLex

De resultaten zijn goed en de advisering is altijd snel en duidelijk.

Remko Rijs

Qwerty

De aanpak van Bierens spreekt Greenchoice nog steeds aan en sluit aan op ons (maatschappelijk) verantwoorde proces dat hieraan vooraf is gegaan. Bierens biedt maatwerk en heeft ruime expertise op het gebied van energie(vorderingen) en samenhangende wetgeving hieromtrent.

Wouter Joosten

Greenchoice

Na wekenlange onderhandeling met een debiteur die zijn belofte om onze factuur te betalen niet nakwam, hebben wij de zaak aan Bierens overgedragen. Zij hebben het met success afgehandeld!

Rob Jansen

CHAIN LOGISTICS

Ik had een schuld van 2000 euro van een Nederlands bedrijf en dankzij Bierens kreeg ik mijn geld in een zeer korte tijd.

Chiara Rizzi

Chiara Rizzi

Als een klant van ons niet betaalt dan schakelen wij Bierens al meer dan 20 jaar in om het geld bij de niet betalende klant in Nederland of in het buitenland te incasseren.

Eric Scholten

Burger Ferry Agencies

We hebben een incassozaak overhandigd aan Bierens en we waren zeer tevreden met het resultaat. Het proces was eenvoudig en snel.

Marion van de Wouw

Johnson Petfoods

Abrahams is een leverancier voor tijdelijke stroomvoorziening, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van dynamo's / startmotoren van alle soorten. Om onze schuld te innen, hebben we contact opgenomen met Bierens en we zijn 100% tevreden over hen en over de manier waarop zij onze zaak hebben behandeld. Wij hebben op vrijdag 7 februari onze vordering naar Bierens overgemaakt en op 25 februari werd het bedrag op onze rekening bijgeschreven. Chapeau! Onze meest oprechte complimenten aan de advocaten en incassospecialisten die onze zaak zo snel en met zo'n positieve afloop hebben behandeld. Hartelijk dank Bierens!

Sjors Abrahams

Abrahams Aggregaten

Ferro Corporation is zeer tevreden met de succesvolle afloop van onze vordering bij een bepaalde debiteur die door de Bierens Groep is afgehandeld. Dankzij de ijverige inspanningen van onze dossierbeheerder hebben we de volledige betaling van onze vordering, die meer dan 500.000 euro bedroeg, ontvangen. Bierens Groep heeft haar waarde al vele malen bewezen in het beheer van onze internationale claims en wij zullen hun juridische expertise ook in de toekomst blijven inzetten en op waarde schatten als daar behoefte aan is.

Richard Jude Matis

FERRO CORPORATION

Kempex levert veilige, hoogwaardige producten voor de verzorging van dieren. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die Bierens aanbiedt. Binnen een week na het overhandigen van onze zaak kregen we de betaling van een factuur die al 5 maanden openstond, ondanks onze vele schriftelijke en telefonische meldingen.

Etienne van Nistelrode

Kempex Holland

Blur blob

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van onze advocaten? Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

View

View

View

Naam

E-mail

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Reden voor contact

Bedankt voor uw contactaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blur blob